Η διεθνής έκθεση Climatherm Energy 2024 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και χιλιάδες επισκέπτες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθιστώντας την έκθεση για ακόμη μια φορά, τον μεγαλύτερο ενεργειακό θεσμό στην Ελλάδα.

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ με την εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών της, έδωσε φέτος το παρών στην έκθεση, με ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό περίπτερο στο οποίο υποδέχτηκε επαγγελματίες και ιδιώτες, πελάτες και συνεργάτες και συζήτησε μαζί τους για όλες τις καινοτόμες λύσεις που μπορεί να τους προσφέρει στον τομέα του κλιματισμού.

Ενημέρωσε το επαγγελματικό κοινό για τα νέα μηχανήματα κλιματισμού, τελευταίας τεχνολογίας, της Mitsubishi Electric και του brand Climaveneta, που διαθέτει στην Ελληνική αγορά, όπως είναι οι αντλίες θερμότητας, τα ψυκτικά συγκροτήματα, τα fan coils και οι κεντρικές κλιματιστικές μονάδες.

 

Εμείς από την ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και παραμένουμε πιστοί στην δέσμευσή μας για προιόντα και υπηρεσίας υψηλής ποιότητας με γνώμονα την εξοικονόμηση της ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.