page-header

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 • Γνωριμία – Ιστορικό

  Γνωριμία – Ιστορικό

  Η εταιρεία Δέλτα Τεχνική που ιδρύθηκε το 1980 σήμερα είναι μια εταιρεία με εξαιρετική φήμη, πολυετή εμπειρία και αξιοπιστία που αναπτύσσεται και επεκτείνει την μοναδική της τεχνογνωσία, με νέα προϊόντα και συνεργασίες.

  Διαθέτει όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το έμψυχο δυναμικό παρέχοντας στους πελάτες της την μελέτη και τον σχεδιασμό των συστημάτων κλιματισμού, την προμήθεια του εξοπλισμού, την εγκατάσταση και εκκίνησή του.

  Η εξέλιξη της εταιρίας μας, συνοπτικά:

  1980 – Ίδρυση της εταιρείας με δραστηριότητες στον τομέα της σχεδίασης, εμπορικής προώθησης και προμήθειας εξοπλισμού για εφαρμογές κλιματισμού με την πρωτοποριακή για την εποχή τεχνολογία των αντλιών θερμότητας εισάγοντας την ενεργειακή εξοικονόμηση στον κτιριακό τομέα.

  1981 – Εισαγωγή και διανομή των αντλιών θερμότητας Airwell, Γαλλίας (μάρκα Zenithair) με Room Units και ημι-κεντρικές μονάδες Monoblock.

  1982 – Εισαγωγή και διανομή των αντλιών θερμότητας (τοπικών και ημικεντρικών μονάδων) του Γαλλικού εργοστασίου Technibel.

  1982 – Εισαγωγή και διανομή των προϊόντων Aiax, Ιταλίας, (αργότερα μετονομάσθηκε σε Climaveneta) με υδρόψυκτους ψύκτες. Αποκλειστική εισαγωγή, προώθηση και διανομή, έως και σήμερα, της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων Climaveneta (και του brand Delonghi) όπως αντλίες θερμότητας, ψύκτες, fan coils και κλιματιστικές μονάδες. Από το 2016, η Climaveneta ενδυναμώθηκε περαιτέρω, με στόχο να εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης, μέσω της ένταξής της στον όμιλο της “Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling S.p.A.

  1985 – Εισαγωγή και διανομή των μηχανημάτων Frimair, Γαλλίας, για εφαρμογή κλιματισμού σε Data Centers.

  1986 – Εισαγωγή και διανομή των προϊόντων Climate Master, ΗΠΑ, (υδρόψυκτες αντλίες θερμότητας) και των επίσης Αμερικάνικων αερόψυκτων ημι-κεντρικών αντλιών θερμότητας Coleman.

  1987 – Αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική αγορά των κλιματιστικών δωματίου Amcor, Ισραήλ.

  2019 – Έναρξη νέας συνεργασίας (authorized partner) με την Mitsubishi Electric, την Ιαπωνική εταιρεία παγκοσμίως γνωστή στον τομέα του κλιματισμού, προωθώντας και διανέμοντας την πλήρη σειρά μηχανημάτων απευθείας εκτόνωσης και αντλιών θερμότητας νερού Ecodan – Zubadan.

  2020 – Περαιτέρω αύξηση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα του κλιματισμού. Έτσι σήμερα η Δέλτα Τεχνική προσφέρει στην αγορά μοναδική σειρά μηχανημάτων κλιματισμού για όλα τα σύγχρονα κτίρια, κατοικιών, γραφείων, βιομηχανιών και λοιπών επαγγελματικών χώρων.  Η σειρά μηχανημάτων είναι πλήρης και περιλαμβάνει συστήματα  αντλίων θερμότητας νερού, fan coils, κλιματιστικές μονάδες, ψύκτες κλπ. που παράγονται από έναν κατασκευαστή, την Mitsubishi Electric.

  2021 – 2022 – Σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και επαγγελματικά κτίρια ανά την Ελλάδα, η Δέλτα Τεχνική  πρωτοπόρησε. Εγκατέστησε με επιτυχία αντλίες θερμότητας, ψυκτικά συγκροτήματα και κεντρικές κλιματιστικές μονάδες υψηλών ενεργειακά αποδόσεων της Mitsubishi Electric και του brand Climaveneta εδραιώνοντας την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα του κεντρικού κλιματισμού.

   

   

  Δείτε εδώ το εταιρικό μας φυλλάδιο

 • Ανθρώπινο Δυναμικό

  Ανθρώπινο Δυναμικό

  Το ανθρώπινο δυναμικό της Δέλτα Τεχνική, έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια ώστε να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού από τον αρχικό σχεδιασμό και την μελέτη ενός έργου μέχρι την προμήθεια των κατάλληλων μηχανημάτων, την εγκατάσταση και την θέση σε λειτουργία και τέλος την παρακολούθηση και συντήρησή τους. Στηρίζουμε τις συνεργασίες μας με επαγγελματίες του κλάδου και επιδιώκουμε την δημιουργία νέων.

  Η φιλοσοφία μας είναι η σύμπνοια, η διατήρηση των επιχειρηματικών αξιών, η κοινωνική υπευθυνότητα και η πραγματοποίηση του οράματός μας σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 • Εταιρικές Αξίες

  Εταιρικές Αξίες

  Όλα πηγάζουν από τις Αξίες μας. Κάθε πράξη μας, κάθε λέξη μας τις αντανακλά. Η εταιρεία μας τις ανακάλυψε μέσα στο πνεύμα των ιδρυτών της και σήμερα συνεχίζει να τις εμπνέει σε όλο το προσωπικό της. Λόγω της μακράς ιστορίας μας, οι εταιρικές αξίες μας είναι τόσο καλά θεμελιωμένες που συνθέτουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σημείο διαφοροποίησης έναντι του ανταγωνισμού.

  Ηθική κι ακεραιότητα:
  Είναι δύο βασικές αξίες που διακρίνουν κάθε δραστηριότητα της εταιρείας μας διασφαλίζοντας την διαφάνεια, την τιμιότητα και την ειλικρίνεια στις μακροχρόνιες και άριστες σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

  Προσήλωση στον πελάτη / συνεργάτη:
  Εκτιμούμε κι αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα των αναγκών του, εξετάζουμε με προσοχή τις απαιτήσεις του και προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για το έργο του.

  Υψηλή ποιότητα:
  Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της εταιρείας μας, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, είναι η ποιότητα. Ποιότητα μόρφωσης του προσωπικού, συνεργασίας με τους πελάτες, επιλογής υλικών και εξοπλισμού και βέβαια ποιότητα στην κατασκευή του έργου.

  Κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα:
  Μία ακόμα από τις βασικές αξίες της εταιρείας μας είναι ο σεβασμός προς το περιβάλλον, τις τοπικές κοινωνίες, την προσωπικότητα και την ασφάλεια των εργαζομένων. Την φιλοσοφία αυτή δεν την εφαρμόζει μόνο στα έργα που υλοποιεί αλλά και στις διοικητικές της λειτουργίες στο ιδιόκτητο κτίριο γραφείων της. Σκοπός της είναι να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό το περιβαλλοντικό αποτύπωμα (carbon footprint) της εταιρείας, εφαρμόζοντας τα εξής:
  • Οικολογική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκό ισχύος 8,64kW στη στέγη του κτιρίου
  • Κεντρική θέρμανση / ψύξη όλων των γραφείων της με αντλία θερμότητας (Βαθμός απόδοσης COP~2,5)
  • Πρόσθετη γεωθερμική αντλία θερμότητας για ψύξη των γραφείων στη Νότια όψη του κτιρίου (Βαθμός απόδοσηςCOP~4,5)
  • Φωτισμός με λαμπτήρες τεχνολογίας LED
  • Οργανωμένη ανακύκλωση γραφικής ύλης και συσκευασιών με 100% διαχωρισμό απορριμμάτων (15kg/ημέρα)
  • Συγκέντρωση και ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών (100kg/έτος)
  • Συγκέντρωση και ανακύκλωση συσσωρευτών (100kg/έτος)

 • Ευκαιρίες εργασίας

  Ευκαιρίες εργασίας

  Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας, στο info@delta-clima.gr εφόσον θα επιθυμούσατε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της Δέλτα Τεχνική και να αξιολογηθείτε για σχετικές θέσεις που θα προκύπτουν.
  Όλα τα βιογραφικά θα συνοδεύονται από αντίγραφο πτυχίου και θα διαχειρίζονται με εμπιστευτικότητα.

  Επιλέξιμες θέσεις εργασίας:

  Μηχανικοί πωλήσεων κλιματισμού

  Εξωτερικοί συνεργάτες πωλήσεων κλιματισμού

  Γραμματεία – Marketing

 • Οικονομικές Καταστάσεις

  Οικονομικές Καταστάσεις Τομέα Κλιματισμού του Ομίλου

  2021

  2020          2019          2018

  2017          2016          2014

  2013          2012

background

Το όραμά μας είναι να είμαστε πάντα πρώτοι σε νέες εφαρμογές και υπηρεσίες όπως κάνουμε από το 1980 και να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και συνεργάτες. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να το στηρίξουμε με πράξεις μέσα από την ενεργό, πρακτική και καινοτόμο παρουσία μας στην αγορά.

Αναστάσιος Δεληγιώργης
Πρόεδρος

ΕΤΑΙΡΙΚΑ VIDEO

Σας θεωρούμε πολύτιμους! Γίνετε Συνεργάτες μας!