page-header

Υπηρεσίες

 • Υπηρεσίες

  Ολοκληρωμένες υπηρεσίες TOS (Total Support)

  Η Δέλτα Κλίμα με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο εφαρμογής συστημάτων ελέγχου κλίματος κτιρίων, προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες «TOS» που περιλαμβάνουν κατ’ επιλογή :

   

  • Μελέτη κλιματισμού, αερισμού, εξοικονόμησης ενέργειας ιδιωτικών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τοπικές συνθήκες, τις ανάγκες των πελατών και κυρίως τη μακροχρόνια εξοικονόμηση ενέργειας με εφαρμογή των ισχυόντων κανονισμών.  Επιλογή και προδιαγραφή των κατάλληλων μηχανημάτων.

   

  • Προμήθεια αξιόπιστου εξοπλισμού από τα μεγαλύτερα εργοστάσια διεθνώς όπως Mitsubishi Electric, Gree, Dec, κ.α. πιστοποιημένα με τις τελευταίες απαιτήσεις κανονισμών, παρέχοντας εγγύηση καλής λειτουργίας μέχρι 36 μηνών (ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο).

   

  • Εγκατάσταση και σύνδεση των μηχανημάτων και συσκευών με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και την επίβλεψη πεπειραμένων μηχανικών.

   

  • Συντήρηση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων για ασφαλή, ομαλή, οικονομική λειτουργία αυτών, με ετήσια προγράμματα κανονικής και έκτακτης συντήρησης.

Συχνές ερωτήσεις

 • Αν δεν μπορώ να εγκαταστήσω οριζόντιο γεωθερμικό σύστημα, υπάρχει εναλλακτική λύση;

  Υπάρχουν πολλές λύσεις γεωθερμικών εναλλακτών όπως το κατακόρυφο, ανοικτού κυκλώματος, βρόγχου σε παρακείμενα ύδατα (λίμνη, θάλασσα) κ.λπ.

 • Ποιο είναι το κόστος ενός πλήρους Γεωθερμικού συστήματος σε σχέση με άλλα συστήματα θέρμανσης - ψύξης ;

  Η μόνη επιβάρυνση είναι ο Γεωθερμικός εναλλάκτης, ο οποίος κοστίζει από 18 έως 22 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο κλιματιζόμενης επιφάνειας.

 • Η γεωθερμία εφαρμόζεται μόνο σε κατοικίες;

  Η γεωθερμία δεν προορίζεται μόνο για τη θέρμανση – ψύξη μιας κατοικίας. Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία γεωθερμικές εγκαταστάσεις για ξενοδοχεία, θερμοκήπια, κτίρια γραφείων. Γενικά η γεωθερμία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε εγκατάσταση που χρήζει θέρμανσης ή ψύξης.

 • Μπορεί η γεωθερμία να καλύψει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες σε θέρμανση – ψύξη και ζεστών νερών χρήσης μιας κατοικίας;

  Σαφώς και μπορεί, χωρίς να θυσιάζεται τίποτα στην άνεση και την ποιότητα του κλιματισμού, δηλαδή θερμοκρασίες χώρων χειμώνα – καλοκαίρι 22ο-26οC ρυθμιζόμενη κατά βούληση, φιλτράρισμα του αέρα και σχετικό έλεγχο της υγρασίας στους χώρους.
  Επιπλέον με τη δωρεάν παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, ο χρήστης μιας τέτοιας εγκατάστασης έχει εξοικονόμηση ενέργειας, σε σχέση με συμβατικά συστήματα.
  Η δυνατότητα της γεωθερμίας να συνδυάζεται και με υπάρχουσες εγκαταστάσεις, αλλά και με άλλα συστήματα κλιματισμού, την καθιστά το αδιαφιλονίκητο πρωτοπόρο σύστημα κλιματισμού στην ευελιξία και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Η Δέλτα Κλιματισμός αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή μιας τέτοιας εγκατάστασης;

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη – επίβλεψη της κατασκευής, την προμήθεια των μηχανημάτων, την προμήθεια και κατασκευή του γεωεναλλάκτη, καθώς και τους αυτοματισμούς, τη ρύθμιση και την εκκίνηση της εγκατάστασης.
  Με άλλα λόγια αναλαμβάνει, από την αρχή μέχρι τέλους, το έργο και το παραδίδει στον πελάτη «με το κλειδί στο χέρι».
  Επιπλέον, τα εξειδικευμένα κι εκπαιδευμένα στο εξωτερικό συνεργεία μας εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα.

 • Πόσο γρήγορα θα κάνω απόσβεση του συστήματος;

  Η απόσβεση του σχετικά υψηλότερου αρχικού κόστους εγκατάστασης πραγματοποιείται συνήθως σε 3 έως 6 έτη, για το πιο συνηθισμένο σύστημα με τον οριζόντιο εναλλάκτη κλειστού κυκλώματος. Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερο είναι το κτίριο και οι ψυκτικές-θερμικές ανάγκες, τόσο πιο γρήγορη είναι η απόσβεση. Για παράδειγμα, η γεωθερμία σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα κολυμβητήριο μπορεί να μειωθεί σε 1-2 χρόνια. Επίσης, στις περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η εναλλακτική του ανοιχτού κυκλώματος με πηγάδια (π.χ. ξενοδοχείο σε γειτνίαση με τη θάλασσα), η απόσβεση είναι και πάλι μικρότερη, διότι γλιτώνουμε το κόστος της σωλήνωσης / εναλλάκτη μέσα στο έδαφος.

Σας θεωρούμε πολύτιμους! Γίνετε Συνεργάτες μας!