page-header

Τεχνική Υποστήριξη

 • Τεχνική Υποστήριξη

  Τεχνική υποστήριξη

  Για κάθε μηχανικό εγκαταστάτη , η Νο1 προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσει την αξιόπιστη λειτουργία των μηχανημάτων των πελατών του και την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη τους εάν απαιτηθεί. Αυτό είναι και το δυνατότερο σημείο της Mitsubishi Electric και του Brand Climaveneta.

   

  Η υποστήριξη ξεκινάει από το εργοστάσιο κατασκευής στην Ιαπωνία και Ιταλία…

  To γεγονός ότι η Mitsubishi Electric και το Brand Climaveneta αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων θέρμανσης – κλιματισμού παγκοσμίως την τοποθετεί στους πρωτοπόρους σε θέματα υποστήριξης. Ανταλλακτικά αποστέλλονται εντός λίγων ημερών, η επικοινωνία με τους μηχανικούς στο εργοστάσιο κατασκευής είναι καθημερινή, ενώ κανένα μηχάνημα δεν φεύγει από την παραγωγή εάν δεν δοκιμαστεί σε λειτουργία.

   

  …και συνεχίζεται στην Ελλάδα από τη Δέλτα Κλιματισμός

  Η Δέλτα Κλιματισμός είναι ίσως η πιο έμπειρη εταιρία του χώρου στην Ελλάδα. Γνωρίζει τις αντλίες θερμότητας πάνω από 40 χρόνια και διαθέτει τεχνική οργάνωση για να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν μετά την αγορά και εγκατάσταση κάθε συστήματος κλιματισμού.

  Επίσης αναλαμβάνει την εκκίνηση των μηχανημάτων που εγκαθιστούν οι πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

   

  Δίκτυο Μηχανικών – Τεχνικών σε όλη τη χώρα

  Η οργάνωση της τεχνικής υποστήριξης από τη Δέλτα Κλιματισμός στην Ελλάδα περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο δίκτυο μηχανικών σε όλη την επικράτεια για άμεση επέμβαση, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο που μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

   

  Εγγύηση & Συντήρηση

  Η Mitsubishi Electric και το Brand Climaveneta παρέχει εγγύηση για τις αντλίες θερμότητας που κατασκευάζει. Η Δέλτα Κλιματισμός αναλαμβάνει κατόπιν την τακτική και υπεύθυνη συντήρηση για τη διατήρηση τους σε άριστη λειτουργική κατάσταση για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Συχνές ερωτήσεις

 • Αν δεν μπορώ να εγκαταστήσω οριζόντιο γεωθερμικό σύστημα, υπάρχει εναλλακτική λύση;

  Υπάρχουν πολλές λύσεις γεωθερμικών εναλλακτών όπως το κατακόρυφο, ανοικτού κυκλώματος, βρόγχου σε παρακείμενα ύδατα (λίμνη, θάλασσα) κ.λπ.

 • Ποιο είναι το κόστος ενός πλήρους Γεωθερμικού συστήματος σε σχέση με άλλα συστήματα θέρμανσης - ψύξης ;

  Η μόνη επιβάρυνση είναι ο Γεωθερμικός εναλλάκτης, ο οποίος κοστίζει από 18 έως 22 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο κλιματιζόμενης επιφάνειας.

 • Η γεωθερμία εφαρμόζεται μόνο σε κατοικίες;

  Η γεωθερμία δεν προορίζεται μόνο για τη θέρμανση – ψύξη μιας κατοικίας. Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία γεωθερμικές εγκαταστάσεις για ξενοδοχεία, θερμοκήπια, κτίρια γραφείων. Γενικά η γεωθερμία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε εγκατάσταση που χρήζει θέρμανσης ή ψύξης.

 • Μπορεί η γεωθερμία να καλύψει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες σε θέρμανση – ψύξη και ζεστών νερών χρήσης μιας κατοικίας;

  Σαφώς και μπορεί, χωρίς να θυσιάζεται τίποτα στην άνεση και την ποιότητα του κλιματισμού, δηλαδή θερμοκρασίες χώρων χειμώνα – καλοκαίρι 22ο-26οC ρυθμιζόμενη κατά βούληση, φιλτράρισμα του αέρα και σχετικό έλεγχο της υγρασίας στους χώρους.
  Επιπλέον με τη δωρεάν παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, ο χρήστης μιας τέτοιας εγκατάστασης έχει εξοικονόμηση ενέργειας, σε σχέση με συμβατικά συστήματα.
  Η δυνατότητα της γεωθερμίας να συνδυάζεται και με υπάρχουσες εγκαταστάσεις, αλλά και με άλλα συστήματα κλιματισμού, την καθιστά το αδιαφιλονίκητο πρωτοπόρο σύστημα κλιματισμού στην ευελιξία και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Η Δέλτα Κλιματισμός αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή μιας τέτοιας εγκατάστασης;

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη – επίβλεψη της κατασκευής, την προμήθεια των μηχανημάτων, την προμήθεια και κατασκευή του γεωεναλλάκτη, καθώς και τους αυτοματισμούς, τη ρύθμιση και την εκκίνηση της εγκατάστασης.
  Με άλλα λόγια αναλαμβάνει, από την αρχή μέχρι τέλους, το έργο και το παραδίδει στον πελάτη «με το κλειδί στο χέρι».
  Επιπλέον, τα εξειδικευμένα κι εκπαιδευμένα στο εξωτερικό συνεργεία μας εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα.

 • Πόσο γρήγορα θα κάνω απόσβεση του συστήματος;

  Η απόσβεση του σχετικά υψηλότερου αρχικού κόστους εγκατάστασης πραγματοποιείται συνήθως σε 3 έως 6 έτη, για το πιο συνηθισμένο σύστημα με τον οριζόντιο εναλλάκτη κλειστού κυκλώματος. Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερο είναι το κτίριο και οι ψυκτικές-θερμικές ανάγκες, τόσο πιο γρήγορη είναι η απόσβεση. Για παράδειγμα, η γεωθερμία σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα κολυμβητήριο μπορεί να μειωθεί σε 1-2 χρόνια. Επίσης, στις περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η εναλλακτική του ανοιχτού κυκλώματος με πηγάδια (π.χ. ξενοδοχείο σε γειτνίαση με τη θάλασσα), η απόσβεση είναι και πάλι μικρότερη, διότι γλιτώνουμε το κόστος της σωλήνωσης / εναλλάκτη μέσα στο έδαφος.

Σας θεωρούμε πολύτιμους! Γίνετε Συνεργάτες μας!