Περισσότερα από 260 στελέχη 65+ κορυφαίων επιχειρήσεων έδωσαν το παρών στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Radisson Blu Park Hotel. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πρακτικές και τα έργα που βραβεύτηκαν, ξεχωρίζοντας από την εφαρμογή των αρχών της αειφορίας, την ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το Plant της Boussias Communications.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ Γιώργος Αγερίδης, στην εισαγωγική ομιλία του, υπογράμμισε πως «η θερμή ανταπόκριση των εταιρειών ηγετών της ελληνικής αγοράς στα Energy Mastering Awards 2019 αποδεικνύει πως η ενεργειακή διαχείριση αποτελεί πλεόν πολύ σημαντική υπόθεση για το επιχειρείν, με στόχο την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής».

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα.
Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής.

Η Δέλτα Τεχνική, απέσπασε το ασημένιο βραβείο την κατηγορία «Energy Efficiency Improvement» για την πρότυπη εγκατάσταση κλιματισμού και παραγωγής ζεστών νερών με χρήση γεωθερμικών αντλιών θερμότητας σε ξενοδοχειακή μονάδα. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Δέλτα Τεχνική κος Αναστάσιος Δεληγιώργης, ενώ παρόντες ήταν τα στελέχη της εταρείας και ο συνεργάτης εγκαταστάτης του συγκεκριμένου έργου, κύριος Μαλλιαράκης.