Με την ευκαιρίας της επετείου των 100 ετών από την ίδρυση της Mitsubishi Electric, o Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος στην Ευρώπη, κ. Tatsuya Ishikawa, προέβη στην πιο κάτω ανακοίνωση.

 

Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Σήμερα ο Όμιλος Mitsubishi Electric γιορτάζει την 100ή επέτειο από την ίδρυσή του.

Υπάρχουν ελάχιστες εταιρείες που μπορούν να ανατρέξουν σε μια τόσο μακρά ιστορία και,  μέσα από τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν αυτά τα 100 χρόνια, να έχουν μια σταθερή ανάπτυξη και επέκταση με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια, όπως η Mitsubishi Electric.

Ενώ υπήρξαν διάφορες αλλαγές στη σύνθεση των επιχειρήσεων και των τεχνολογιών μας, ο πυρήνας μας ήταν ανέκαθεν σταθερός και η στρατηγική μας με προοπτικές.  Ως εκ τούτου, έχω μεγάλη πεποίθηση ότι η σημερινή μέρα αποτελεί  μόνο ένα ιστορικό ορόσημο σε μια σειρά πολλών που θα ακολουθήσουν.

Το 1921, όταν ιδρύθηκε η Mitsubishi Electric,  ήταν μια εποχή μεγάλης αλλαγής και αναταραχής. Τώρα, εκατό χρόνια αργότερα είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με έναν κόσμο σε αναταραχή, αν και για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και τώρα, με τη υπευθυνότητά και την έμπνευσή σας, θα μπορέσουμε και πάλι να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες και να ευημερήσουμε στο μέλλον.

Η αλλαγή αποτελεί ένα παράγοντα ευκαιριών  και πιστεύω πραγματικά ότι θα βγούμε από αυτήν την δύσκολη περίοδο ισχυρότεροι από πριν.  Ως παγκόσμιος πολίτης, η Mitsubishi Electric αγκαλιάζει την αλλαγή και με την ευκαιρία της επετείου των 100 ετών της ίδρυσής της,  ανακοίνωσε  την νέα εταιρική της φιλοσοφία.   Με βάση αυτήν τη φιλοσοφία, ο Όμιλος Mitsubishi Electric στοχεύει να συμβάλει στην υλοποίηση μιας ζωντανής και βιώσιμης κοινωνίας αντιμετωπίζοντας τις κοινωνικές προκλήσεις μέσω συνεχούς καινοτομίας για τα επόμενα 100 χρόνια.

Σε αυτό το πνεύμα, ας συνεργαστούμε όλοι ώστε  να δημιουργήσουμε μια εταιρεία για την οποία θα είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε και που αξίζει την ακλόνητη εμπιστοσύνη όλων των ενδιαφερομένων μερών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα για την επέτειο των 100 χρόνων.

Δείτε εδώ το σχετικό video !