Μια ακόμα κορυφαία επιλογή αποτελούν οι ψύκτες, οι αντλίες θερμότητας  και οι κλιματιστικές και τερματικές μονάδες Mitsubishi Electric, brand Climaveneta που εγκαθίστανται σε εξειδικευμένους χώρους logistics.

Μια πλέον επιτυχημένη εφαρμογή πραγματοποιήθηκε στη Verona της Ιταλίας σε κτίριο που χρησιμοποιεί η γνωστή εφοδιαστική αλυσίδα γαλακτοκομικών προϊόντων Bayernland. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, προκειμένου να διασφαλιστεί η φρεσκάδα των ειδών στον τελικό πελάτη ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο σύστημα διανομής ικανό να παρέχει γαλακτοκομικά προϊόντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάθε μέρα, στη Βερόνα, προετοιμάζονται 35.000 πακέτα, τα οποία στη συνέχεια παραδίδονται εντός 24 έως 48 ωρών σε όλη την Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων και των νησιών της. Ο νέος κόμβος logistics συλλέγει, ελέγχει και καλύπτει τις παραγγελίες περισσότερων από δύο χιλιάδες πελατών, και επιπλέον, η νέα αποθήκη είναι σε θέση να φιλοξενήσει πάνω από οκτώ χιλιάδες ευρώ-παλέτες.

Στη μονάδα αυτή logistics,  υπάρχει μια “αυτόματη” αποθήκη, μήκους 80 και ύψους 22 μέτρων  η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 5.000 παλέτες,  είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονη τεχνολογία και είναι πλήρως κλιματιζόμενη για να εγγυηθεί τη φρεσκάδα των προϊόντων που περνούν από  την ασφαλή διαδικασία αποθήκευσης και παράδοσης.

Εδώ η Mitsubishi, εγκατέστησε 2 υδρόψυκτους ψύκτες υψηλής ενεργειακής απόδοσης μοντέλα FOCS2-W / R / CA 2101 και 2 υδρόψυκτες τετρασωλήνιες αντλίες θερμότητας NECS-WQ S 0412 και 0302 για ταυτόχρονη παραγωγή ζεστού και κρύου νερού. Οι μονάδες ελέγχονται από τον σύστημα παραλληλισμού MANAGER 3000 και συνδέονται με τερματικές μονάδες  i-HWD2 702 για διανομή του αέρα στους χώρους. Το σύστημα κλιματισμού, με μονάδες Mitsubishi Electric, brand Climaveneta, είναι συνολικής ψυκτικής ισχύος 800 kW.