Με μεγάλη επιτυχία η εταιρεία ΚΤΙΡΙΟ Εκδόσεις, διοργάνωσε τη 3η ημερίδα BUILDING SHOW στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 16 Απριλίου 2024.

Περισσότεροι από 700 μηχανικοί, επιχειρηματίες και επαγγελματίες των κατασκευών παρευρέθηκαν στον χώρο, ενώ τη διαδικτυακή μετάδοση παρακολούθησαν περισσότερα από 1.500 άτομα από όλη την Ελλάδα. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει τη σημασία που έχει η αρμονική συνεργασία μεταξύ της τεχνικής εταιρείας και του αρχιτέκτονα, για την κατασκευή ποιοτικών κτιρίων όπως και να καταγράψει τις σοβαρές απαιτήσεις και ευθύνες που έχουν οι κύριες επαγγελματικές θέσεις στην κατασκευή τους.

Η Δέλτα Τεχνική χορηγός στην ημερίδα αυτή διότι ήδη από το 1980 που εισήγαγε για πρώτη φορά τις αντλίες θερμότητας στην Ελλάδα, είχε το όραμα για ένα μέλλον με βιώσιμο κλιματισμό βάζοντας στο ίδιο κάδρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα ενδιαφέρον “σαλόνι συζήτησης”, όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χώρου, κατέθεσαν τις εμπειρίες και τις απόψεις που αφορούν τη επαγγελματική τους θέση και συζήτησαν μεταξύ τους για τους παράγοντες που επηρεάζουν καταλυτικά στην επιτυχία υλοποίησης ενός ποιοτικού έργου.

 

Δείτε στιγμιότυπα της εκδήλωσης