Με το μήνυμα  “προστατεύουμε το περιβάλλον, εξοικονομούμε ενέργεια” η Δέλτα Τεχνική στηρίζει και φέτος τον ορεινό Αγώνα δρόμου “Μονοπάτι Παρνασσού”,  που διεξάγεται σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους του Παρνασσού και κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση. Οι οργανωτές και οι αθλητές λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Και φέτος, θα πραγματοποιηθουν την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, τρεις αγώνες, 24,2 χλμ, 10,9χλμ. και 6χλμ. Το Σάββατο 16 Απριλίου θα διεξαχθεί αγώνας για παιδιά από Α΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Γυμνασίου, στους δρόμους της Αμφίκλειας. Η αφετηρία θα είναι  η κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας και την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας.

 

Η εταιρεία μας, που προσφέρει τον πλέον οικονομικό και οικολογικό τρόπο θέρμανσης, ψύξης, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την ευαισθησία της σε θέματα που αγγίζουν την επαφή του ανθρώπου με τη φύση και χορηγεί τον αγώνα.

 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Αν. Δεληγιώργης,  “Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν αυτού του τύπου τους αγώνες ξεχωριστούς, συγκαταλέγονται αξίες και μηνύματα, όπως η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, η οικολογία, η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και η φιλοξενία σε προορισμούς μοναδικής ομορφιάς. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός χορηγός από την εταιρεία μας, η οποία προσφέρει τον πλέον οικολογικό τρόπο διατήρησης θερμοκρασίας και άνεσης σε εκατοντάδες σπίτια και κτίρια, με αντλίες θερμότητας Mitsubishi Electric,  σε όλο τον κόσμο και όλο το χρόνο”.

 

Δείτε εδώ την προκήρυξη του αγώνα