Με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό περίπτερο η Mitsubishi Electric συμμετείχε στην Mostra Convegno Expocomfort 2024 (MCE) που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Rho – Fiera Milano, στη Λομβαρδία της Ιταλίας από τις 12 έως και τις 15 Μαρτίου 2024.

Πρόκειται για μια εκδήλωση – συνώνυμο με την εξέλιξη της καινοτομίας, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες τεχνολογίες κλιματισμού και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα, απαραίτητη για όποιον σχεδιάζει, κατασκευάζει, εγκαθιστά ή συντηρεί έξυπνα, υψηλής απόδοσης, εμπορικά κτίρια και κατοικίες.  Επί πλέον η Mostra Convegno Expocomfort είναι μια παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα που επιτρέπει στις εταιρείες να συναντώνται και να δικτυώνονται με νέους πελάτες στις βιομηχανίες HVAC+R.

Ανάμεσα στους επισκέπτες το παρόν έδωσαν  στελέχη της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. , επίσημου συνεργάτη στην Ελλάδα της Mitsubishi Electric, που είχαν  σημαντικές συναντήσεις και ενημερώθηκαν για τα τεχνολογικά καινοτόμα επιτεύγματα των νέων προϊόντων με απώτερο σκοπό την εγκατάστασή τους σε σημαντικά έργα της Ελληνικής αγοράς.