Η Δέλτα Τεχνική περήφανα στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός, τον 30ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2024

 

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ), θα διοργανώσει τον 30ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «Cyclades Regatta 2024», για σκάφη με πιστοποιητικό ισοζυγισμού ORC. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από Σάββατο 22 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, στην περιοχή των Κυκλάδων. Συνδιοργανωτής και Αθλοθέτης είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. O αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και με την υποστήριξη των: Πολεμικού Ναυτικού, Λιμενικού Σώματος, Δήμων Ερμούπολης Σύρου, Μήλου, Σερίφου, Κοινότητα Φοίνικα Σύρου, Ναυτικού Ομίλου Σύρου, των Λιμενικών Ταμείων Σύρου, Μήλου.

Χορηγοί του αγώνα είναι οι: Δέλτα Τεχνική, Doculand, Garamont και TK Intertrade PC ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3.

Τα νησιά που θα επισκεφθούν τα σκάφη είναι η ΣΥΡΟΣ η ΜΗΛΟΣ και η ΣΕΡΙΦΟΣ. Οι τοπικές αρχές, οι σύλλογοι, οι ναυτικοί όμιλοι και οι κάτοικοι των νησιών αυτών, παραδοσιακά φιλοξενούν και αγκαλιάζουν ζεστά τα πληρώματα, τα δεξιώνονται και τους γνωρίζουν τις παραδόσεις, τις ομορφιές και τα μνημεία του τόπου τους.
Την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα, στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην περιοχή των Κυκλάδων, συνήθως επικρατούν ευνοϊκές καιρικές συνθήκες.

Οι Κυκλάδες αποτελούν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς ιστιοπλοϊκών σκαφών και συνδυάζουν φυσική ομορφιά, πατροπαράδοτη φιλοξενία, την κατάλληλη υποδομή για σκάφη αναψυχής αλλά και την χαρακτηριστική ναυτική παράδοση, δηλαδή όλα αυτά που γοητεύουν Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.