page-header

Ψυκτικά συγκροτήματα σε Βιομηχανία τροφίμων, Τρίκαλα

Ψυκτικά συγκροτήματα σε Βιομηχανία τροφίμων, Τρίκαλα

Το 1898 ο Μάτης έφερε από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας την τέχνη παραγωγής του χαλβά και άνοιξε στο κέντρο των Τρικάλων ένα από τα πρώτα χαλβαδοποιία στην Ελλάδα. Από κτηνοτρόφους συντοπίτες έμαθε την τέχνη παραγωγής τυριού και έτσι δημιουργήθηκε η εταιρεία τροφίμων Μάτη  που εξελίχθηκε στο πέρασμα των χρόνων αξιοποιώντας τις παραγωγικές της δυνατότητες στον τομέα των τυροκομικών προϊόντων και του χαλβά. Για τις ανάγκες της βιομηχανίας , η εταιρεία μας προμήθευσε τρία κατάλληλα ψυκτικά συγκροτήματα τύπου ΝΧ/Κ της Μitsubishi Electric, brand Climaveneta,  με ψυκτικό μέσο R410a και ψυκτική ικανότητα 32,2 kw. Τα μηχανήματα αυτά συμβάλλουν στη διαδικασία ψύξης των προϊόντων τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται στις βιομηχανίες τροφίμων.